Hoe verwijder ik mijn account in de Fitatu® app?

Om je account te verwijderen moet je eerst inloggen op het account dat je wilt verwijderen en vervolgens naar “Meer” in het onderste menu gaan. Daar vind je “Instellingen”, daarna “Accountgegevens” en vervolgens “Account verwijderen”. Onderaan deze pagina vind je de optie “Verwijder account”.


Let op! Het verwijderen van je account is onomkeerbaar!


Dit betekent dat al je gegevens uit de app worden gewist, zoals:

  • persoonlijke gegevens,
  • geschiedenis van dagmenu’s,
  • geschiedenis van trainingen,
  • overige persoonlijke informatie (bijvoorbeeld instellingen).

Het verwijderen van het account ANNULEERT je betaalde abonnement NIET. Het stopzetten van je abonnement kan alleen via de instellingen van Google Play, de App Store of, als je via www.fitatu.com hebt gekocht, in de instellingen van Fitatu® op de website.


Na het verwijderen van je account kun je NIET opnieuw inloggen met je oude gegevens.


Na het verwijderen van je account kun je het wachtwoord/de toegang NIET meer herstellen. De functie ‘wachtwoord herstellen’ werkt alleen voor bestaande accounts.


Neem de beslissing om je account te verwijderen dus niet te snel. Elke dag krijgen we berichten van gebruikers die hun account te haastig hebben verwijderd en het terug willen krijgen.

Andere vragen in deze categorie

Heb je extra hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice